Diode laser ontharing

Ready To Schedule
TREATMENTS

Diode laser ontharing

Een definitieve ontharingsbehandeling met behulp van een Diode laser is volkomen veilig, aangezien het niet-invasief is. Het is de ultieme ontharing procedure bij uitstek geworden voor zowel mannen als vrouwen. Dit komt voornamelijk door het feit dat het een pijnloze en effectieve methode is, aangezien het haar in de meeste gevallen niet terug groeit. Fundamenteel heeft de Diode laser een dieper bereik in de dermis, vanwege de lengte van 800 nm, die niet alleen aan het haar trekt, maar ook inwerkt op de haarbol, waardoor wordt voorkomen dat nieuw haar terug groeit. Als u erover denkt om ongewenst haar ergens op uw lichaam te verslaan, neem dan contact met ons op.

Duration of treatment
10 – 30 minuten
Treatment
Om de 4 – 8 weken

Make treatment plan

Golden Clinic strives for a personal approach. There is a different treatment plan for everyone. We would be happy to make an appointment with you to discuss your wishes and/or problems. Contact us to make an appointment or to ask questions.
See Our Partner Gold Essentials products
Noordweg 3, 2291 EA Wateringen
info@golden-clinic.nl+31 06 4 456-8917
© Copyright 2024 - Golden Clinic - All Rights Reserved
crosschevron-downtext-align-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram