Over ons

Het beste van het beste uit onze behandelingen halen is onze doelstelling en daarom werken in onze praktijk alleen maar gespecialiseerde artsen.

OVER ONS

Een professionele praktijk

We leven in een tijdperk waarin esthetische behandeling zijn geëvolueerd, steeds effectiever worden en hun belangrijkste voordelen kunnen bieden. Bij Golden Clinic gebruiken wij gecertificeerde machines die de veiligheid van onze patiënten hun huid kunnen waarborgen. Wij zijn gespecialiseerd in gezichts- en lichaamsesthetiek, in het gezichtsgebied leggen wij de nadruk vooral op het behandelen van veroudering, slapheid, expressielijnen en hyperpigmentatie, daarom hebben we de hoogte technologie van diverse lasergamma’s tot innovatieve HIFU – behandelingen, die zijn in staat om het lichaam en zelfs de vagina te liften.

Wij houden ons ook bezig met het geven van advies over de juiste huidverzorgingsproducten waaronder wij een biologische -BIO – lijn voor de gezichtsverzorging gebruiken. Met de beste technieken willen wij onze patiënten de meest comfortabele ervaring mee geven.

EDITH FLOREZ

Schoonheidsspecialiste en Eigenaresse
Mijn naam is Edith Florez. Ik ben schoonheidsspecialiste en eigenaresse van Golden Clinic. Golden Clinic is ontstaan uit vele ideeën vanuit de thuis zorg. Dagelijks werk ik in de thuiszorg met mensen met diverse beperkingen. Ik ondersteun hen bij de dagelijkse behoeften en doe dit werk al 15 jaar vanuit mijn hart. We werken vanuit een winstoogmerk maar met de beste kwaliteit aan machines, producten, materialen en comfort. Zo is mijn visie: wie goed doet, wie goed ontmoet. Mensen blij maken is mijn beroep. Nu ga ik de uitdaging aan, na het behalen van diverse opleidingen en certificaten in de gezichtscosmetica, lichaamsbehandelingen, correcties, massages en nog vele extra’s. Ik hoop u snel te mogen verblijden met een mooi resultaat. Tot slot is iedereen een visitekaartje van zichzelf.

ALEXANDER

Huidtherapeut
Mijn naam is Alexander en ik werk sinds 2021 samen met Golden Clinic. Ik heb de opleiding geneeskunde gevolgd aan de Francisco de Miranda universiteit in Venezuela. Ondertussen heb ik al 3 jaar ervaring op het esthetisch gebied, werken met geavanceerde technieken zoals botox, fillers, PRP en daarnaast niet alleen ervaring hiermee, maar ook heb ik mensen opgeleid die in de esthetische wereld willen beginnen zonder invasieve behandelingen zoals diepe gezichtsreiniging, DermaPen, cryolipolysis en meer.

NIKKI

Huidtherapeut
Mijn naam is Nikki en ik werk sinds 2021 samen met Golden Clinic. Mijn interesse en enthousiasme voor de huid en de bijbehorende behandelingen is voortgekomen uit mijn passie van de veelzijdigheid van het beroep. Continue zijn er ontwikkelingen waardoor wij patiënten beter kunnen behandelen. Ik ben blij als mijn patiënt weggaat met een blij gevoel over het behaalde resultaat. Het feit dat je iets voor iemand kan betekenen is de grootste reden waarom ik hiermee ben gestart, ook heb ik al 10 jaar ervaring met de zorg en beschik ik over de juiste kennis en ervaring om mijn cliënten de juiste zorg aan te bieden.

JOHANNA

Huidtherapeut en Masseuse
Mijn naam is Johanna en ik ben sinds 2015 ervaren met lichaamsbehandelingen en huidtherapie. Het is mijn passie om samen met mensen te werken daarom heb ik hiervoor 6 jaar in de zorg gewerkt later ben ik mij gaan specialiseren in lichaamsbehandelingen en ben ik als gecertificeerde masseuse begonnen. Tot op heden werk ik in de zorg en combineer ik dit met mijn massages. Ervaring met hot cold stone massages, ontspannen massages en zwangerschapsmassages.

NATHALIE

Receptioniste
Mijn naam is Nathalie, receptioniste bij Golden Clinic. Mijn enthousiasme voor het werk komt voort uit mijn passie voor de huid. Golden Clinic biedt mij de mogelijkheid om mijn kennis binnen de geneeskunde te kunnen uitbreiden doormiddel van verschillende behandelingen die worden uitgevoerd. Het is mijn passie om samen met mensen te werken en steeds beter cliënten te kunnen adviseren. Ik sta je graag tot woord in de kliniek en telefonisch.

Behandelplan maken

Golden Clinic streeft naar een persoonlijke aanpak. Voor iedereen is er een ander behandelplan. Graag maken wij een afspraak met u voor een vrijblijvend intake gesprek. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of om vragen te stellen.
Bekijk onze partner Gold Essentials-producten
Noordweg 3, 2291 EA Wateringen
info@golden-clinic.nl+31 06 4 456-8917
© Copyright 2024 - Golden Clinic - All Rights Reserved
crosschevron-downtext-align-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram