Cavitatie + Lichaam Radiofrequentie + Vacuüm + Lipolaser

Ready To Schedule
TREATMENTS

Cavitatie + Lichaam Radiofrequentie + Vacuüm + Lipolaser

Cavitatie is een methode om het membraan van de vette cel door krachtige ultrasone geluidsgolven van 40 KHZ te exploderen. Het veroorzaakt hevige trilling binnen de vette cellen resulterend in het uitbreiden van en het vloeibaar maken van de lipiden en het opsplitsen van het vet celmembraan, door de vette cellen met geluidsgolven op te splitsen, wordt de vloeibaar gemaakte vettige substantie dan natuurlijk opgenomen in de bloedstroom en verwijderd uit het lichaam samen met ander lichaamsafval.

Multipolaire Radiofrequentie is een methode om slapheid te verminderen en de huid strakker te maken, wanneer hoogfrequente golven null door de huid gaan wordt elektromagnetische energie omgezet in warmte-energie. Dit voelt lekker warm aan en ontspant uw cliënten tijdens de behandeling.

Vacuum na de effecten van de cavitatie en RF zal het vloeibaar geworden vet naar de lymfepunten worden geleid. Het verminderen en het afbreken van de cellulite, beeldhouwen en hervormen de lichaamsgebieden.

Lipolaser is een cosmetische behandeling die het lichaam beeldhouwen steunt; helpt bovenmatig vet en cellulite verwijderen, zonder andere weefsels zoals zenuwen, huid of bloedvat te beschadigen.

De combinatie van al deze machines wordt gemaakt om de stevige vette cellen in vloeistof om te zetten, waarna het naar het lymfatische systeem gaat waar later van het lichaam zal worden verdreven en voor andere kant de verslapping verhinderen

Duration of treatment
Treatment

Make treatment plan

Golden Clinic strives for a personal approach. There is a different treatment plan for everyone. We would be happy to make an appointment with you to discuss your wishes and/or problems. Contact us to make an appointment or to ask questions.
See Our Partner Gold Essentials products
Noordweg 3, 2291 EA Wateringen
info@golden-clinic.nl+31 06 4 456-8917
© Copyright 2024 - Golden Clinic - All Rights Reserved
crosschevron-downtext-align-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram