Ultrasone Liposculptuur

Ready To Schedule
TREATMENTS

Ultrasone Liposculptuur

Deze behandeling, Liposculptuur genaamd, is een behandeling die in het gebied wordt uitgevoerd met behulp van het echografiesysteem met gerichte technologie met hoge intensiteit, en het is in feite liposuctie, maar zonder operatie. Dit type behandeling slaagt erin om het vetweefsel te vernietigen en ook te breken, maar op een veel snellere manier in vergelijking met andere soorten behandelingen.

Het voordeel is dat je met deze behandeling geen sporen achterlaat op de huid of welk type litteken dan ook. Dit wordt gemotiveerd door de geavanceerde technologie die wordt gebruikt bij echografie. Dit wil niet zeggen dat dit type behandeling niet zowel door vrouwen als mannen kan worden uitgevoerd, het belangrijkste is dat het lichaamsvet meer dan 2 cm heeft en dat het ook onmogelijk is om het op een andere manier te elimineren.

Ultrasone hydrolipoclasie
Hydrolipoclasia komt van het Griekse “hydro” dat water betekent, “lipo” dat vet betekent, en “clasia” dat resulteert in breken of barsten. In het algemeen is het een procedure die gebruik maakt van ultrageluid. Het is ook bekend als Ultrasone Hydrolipoclasie, die bestaat uit het genereren van cavitatie, op een gecontroleerde manier, door middel van een roller en gel. Hierdoor wordt een reeks kleine belletjes geproduceerd die de vetcellen van het lichaam vernietigen zonder de bloedsomloop te verstoren. Deze procedure is ook bekend onder de naam Ultrasone Liposculptuur. Het is ideaal om vet permanent te elimineren, voor het oplossen van gelokaliseerd vet, cellulitis of sinaasappelhuid. Daardoor is het een aanbevolen vervangmiddel voor bekende invasieve behandelingen, zoals liposculptuur, laserlipolyse of liposuctie. Het bestaat uit een subdermale injectie van zoutoplossingen in het gebied dat we willen verbeteren, voor de daaropvolgende toepassing van ultrasone energie. Hierdoor wordt het gelokaliseerde vet losgemaakt en vervolgens op natuurlijke wijze verwijderd.

Duration of treatment
45 – 60 minuten
Treatment
Om de 2 – 3 weken

Make treatment plan

Golden Clinic strives for a personal approach. There is a different treatment plan for everyone. We would be happy to make an appointment with you to discuss your wishes and/or problems. Contact us to make an appointment or to ask questions.
See Our Partner Gold Essentials products
Noordweg 3, 2291 EA Wateringen
info@golden-clinic.nl+31 06 4 456-8917
© Copyright 2024 - Golden Clinic - All Rights Reserved
crosschevron-downtext-align-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram