Radiofrequentie (RF) behandeling

Ready To Schedule
TREATMENTS

Radiofrequentie (RF) behandeling

De behandeling met radiofrequentie-energie (RF) is een technologie voor het niet-chirurgisch strakker maken van de eerste tekenen van een losse of verslapte huid; ideaal voor mensen die geen chirurgische ingreep willen of niet denken dat ze oud genoeg zijn om een chirurgische ingreep te ondergaan. Alleen pure RF-energie (Thermage™) wordt hoofdzakelijk gebruikt voor de behandeling van huidverslapping.

Door het strakker maken van het gezicht, is deze behandeling het meest geschikt voor patiënten met een lichte tot matige verslapping van het gezichtsweefsel en in de leeftijd van midden 30 tot 50 jaar, met elke huidskleur.

Het wordt meestal gebruikt voor de behandeling van het voorhoofd, onder de ogen, de wangen, het midden van het gezicht, de kaaklijn en de hals.

Duration of treatment
20 – 45 minuten
Treatment
Om de 3 – 5 weken

Make treatment plan

Golden Clinic strives for a personal approach. There is a different treatment plan for everyone. We would be happy to make an appointment with you to discuss your wishes and/or problems. Contact us to make an appointment or to ask questions.
See Our Partner Gold Essentials products
Noordweg 3, 2291 EA Wateringen
info@golden-clinic.nl+31 06 4 456-8917
© Copyright 2024 - Golden Clinic - All Rights Reserved
crosschevron-downtext-align-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram