HydraFacial behandeling

Ready To Schedule
TREATMENTS

HydraFacial behandeling

Een HydraFacial is een gezichtsbehandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van een gepatenteerd apparaat om het gezicht te exfoliëren, reinigen, extraheren en hydrateren. Dit systeem maakt gebruik van een wervelende actie om hydratatie te leveren en om dode huidcellen, vuil, puin en onzuiverheden te verwijderen terwijl uw huid wordt gereinigd en gekalmeerd.

De HydraFacial omvat 4 gezichtsbehandelingen in één sessie: reiniging en peeling, een zachte chemische peeling, vacuümzuigextractie en een hydraterende serum. Deze stappen worden uitgevoerd met behulp van een gepatenteerd HydraFacial apparaat (dat eruit ziet als een grote rollende kar met slangen en een toverstaf met afneembare koppen).

In tegenstelling tot traditionele gezichtsbehandelingen die verschillende effecten kunnen hebben, afhankelijk van uw huidtype en de schoonheidsspecialiste, geeft de HydraFacial consistente resultaten en kan op alle huidtypes worden gebruikt. De reiniging, peeling, chemische peeling, collageen opbouw en het ontspannen van de gezichtsspieren door een HydraFacial helpt bij de behandeling van veel van de schoonheidsproblemen die mensen tegenwoordig ervaren, waaronder grove poriën, rimpels, puistjes en een dunner wordende huid.

Duration of treatment
30 – 45 minuten
Treatment
Elke 3 – 6 weken

Make treatment plan

Golden Clinic strives for a personal approach. There is a different treatment plan for everyone. We would be happy to make an appointment with you to discuss your wishes and/or problems. Contact us to make an appointment or to ask questions.
See Our Partner Gold Essentials products
Noordweg 3, 2291 EA Wateringen
info@golden-clinic.nl+31 06 4 456-8917
© Copyright 2024 - Golden Clinic - All Rights Reserved
crosschevron-downtext-align-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram