HIFU behandelingen

Ready To Schedule
TREATMENTS

HIFU behandelingen

Een HIFU-gezichtsbehandeling is een niet-invasieve behandeling voor gezichtsveroudering. Deze procedure maakt deel uit van een groeiende trend van anti-verouderingsbehandelingen die een aantal van de voordelen van een facelift bieden zonder de noodzaak van chirurgie. Het apparaat maakt gebruik van ultrageluid om warmte te creëren op een diep niveau in de huid. Deze warmte beschadigt gerichte huidcellen, waardoor het lichaam ze probeert te herstellen. Om dit te doen, produceert het lichaam collageen om te helpen bij de celvernieuwing. Collageen is een stof in de huid die haar structuur en elasticiteit geeft.

Volgens de American Board of Cosmetic Surgery, kunnen niet-chirurgische ultrasound behandelingen zoals HIFU:

  • de huid van de hals strakker maken
  • de wangen verminderen
  • hangende oogleden of wenkbrauwen optillen
  • rimpels in het gezicht gladstrijken
Duration of treatment
30 – 90 minuten
Treatment
Om de 3 maanden

Make treatment plan

Golden Clinic strives for a personal approach. There is a different treatment plan for everyone. We would be happy to make an appointment with you to discuss your wishes and/or problems. Contact us to make an appointment or to ask questions.
See Our Partner Gold Essentials products
Noordweg 3, 2291 EA Wateringen
info@golden-clinic.nl+31 06 4 456-8917
© Copyright 2024 - Golden Clinic - All Rights Reserved
crosschevron-downtext-align-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram