Goudtherapie behandelingen

Ready To Schedule
TREATMENTS

Goudtherapie behandelingen

Goud, sinds de oudheid beschouwd als een mineraal van grote waarde en rijk aan zijn eigenschappen, is tegenwoordig de hoofdrolspeler in luxe lichaamsbehandelingen.

Voordelen

De behandeling met goudpoeder beschermt en regenereert de huid van het hele lichaam, maar produceert een grote helderheid op het gezicht, waardoor de jeugd bij elke behandeling terugkeert. Evenzo veroorzaakt het in de rest van het lichaam een ​​grote ontspanning van de weefsels die soepelheid en gladheid krijgen.

Voorkomt vroegtijdige huidveroudering. De micro actieve gouddeeltjes regenereren en hydrateren de huid diepgaand. Ze hebben een onmiddellijk verstrakkend effect en versterken de helderheid. Ze zijn ook een geweldige regenerator en stimuleren de cellulaire capaciteit tegen vrije radicalen.

Duration of treatment
Treatment

Make treatment plan

Golden Clinic strives for a personal approach. There is a different treatment plan for everyone. We would be happy to make an appointment with you to discuss your wishes and/or problems. Contact us to make an appointment or to ask questions.
See Our Partner Gold Essentials products
Noordweg 3, 2291 EA Wateringen
info@golden-clinic.nl+31 06 4 456-8917
© Copyright 2024 - Golden Clinic - All Rights Reserved
crosschevron-downtext-align-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram