Cryolipolyse - CoolSculpting

Ready To Schedule
TREATMENTS

Cryolipolyse - CoolSculpting

Cryolipolyse, ook wel vetbevriezing genoemd, is een niet-chirurgische vet verwijderingsprocedure waarbij gebruik wordt gemaakt van koude temperaturen om vetophopingen in bepaalde delen van het lichaam te verminderen. De procedure wordt ontworpen om gelokaliseerde vetten of zwellingen te verminderen wanneer dit niet weg gaat bij een dieet of sportoefeningen. We gebruiken een instrument om een gebied van vet te isoleren en het aan precies gecontroleerde temperaturen bloot te stellen die koud genoeg zijn om de laag van onderhuids vet te bevriezen maar niet koud genoeg om het bedekkende weefsel te bevriezen. Deze “bevroren” vette cellen kristalliseren dan en dat veroorzaakt het celmembraan om te verdelen.

Het vernietigen van de eigenlijke vette cellen betekent zij niet meer vet kunnen opslaan. Het zendt ook een signaal naar het lymfestelsel van het lichaam, dat laat weten de vernietigde cellen op te vangen. Dit natuurlijke proces vindt plaats gedurende meerdere weken en bereikt zijn hoogtepunt wanneer de vetcellen het lichaam als afval verlaten.

Duration of treatment
45 – 60 minuten
Treatment
Om de 6 weken

Make treatment plan

Golden Clinic strives for a personal approach. There is a different treatment plan for everyone. We would be happy to make an appointment with you to discuss your wishes and/or problems. Contact us to make an appointment or to ask questions.
See Our Partner Gold Essentials products
Noordweg 3, 2291 EA Wateringen
info@golden-clinic.nl+31 06 4 456-8917
© Copyright 2024 - Golden Clinic - All Rights Reserved
crosschevron-downtext-align-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram