Capillaire Mesotherapie

Ready To Schedule
TREATMENTS

Capillaire Mesotherapie

Haarmesotherapie is ook bekend onder de naam mesoplastie of mesohaar. Hierbij worden geneesmiddelen rechtstreeks in de hoofdhuid geïnjecteerd. Deze techniek werkt in op de opperhuid, het bindweefsel in de lederhuid, de bloedsomloop, het immuunsysteem en het zenuwstelsel. Het kan helpen bij het verbeteren van bepaalde vormen van alopecia zoals telogeen effluvium, alopecia androgenetica, alopecia areata en stress alopecia. Het doel van deze behandeling is om de microcirculatie in de hoofdhuid te herstellen en te verhogen, voedingsstoffen te leveren, het krimpen van de follikels te vertragen en de haargroei te stimuleren.

Duration of treatment
Treatment

Make treatment plan

Golden Clinic strives for a personal approach. There is a different treatment plan for everyone. We would be happy to make an appointment with you to discuss your wishes and/or problems. Contact us to make an appointment or to ask questions.
See Our Partner Gold Essentials products
Noordweg 3, 2291 EA Wateringen
info@golden-clinic.nl+31 06 4 456-8917
© Copyright 2024 - Golden Clinic - All Rights Reserved
crosschevron-downtext-align-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram